Rim – Proleće 2024 – 4 dana 3 noćenja – Avionom

od 465€ Najmanja moguća cena po osobi

RIM – Osim što je glavni grad Italije i regiona Lacio s oko 2,7 miliona stanovnika, Rim je i najveći i najbrojniji grad u zemlji. Prema legendi, Romul i Rem osnovali su ga 21. aprila 753. godine p.n.e., te s pravom nosi epitet “Večnog grada”. Kao kulturno-istorijski centar Italije i Evrope, stari deo Rima predstavlja pravi muzej na otvorenom, obuhvatajući ostake drevnih građevina, trijumfalne lukove, trgove s fontanama i, naravno, Koloseum – najveći amfiteatar ikada izgrađen u Rimskom carstvu. Dodatno, putovanje avionom do Rima pruža brzu i efikasnu mobilnost, omogućavajući vam da uživate u bogatoj kulturnoj baštini ovog grada bez gubitka vremena na putovanje.

PROGRAM PUTOVANJA – Rim – Proleće – Avionom:

1. dan BEOGRAD – RIM
Dolazak putnika na aerodrom “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona u 06:45h (JU 530). Sletanje u Rim 08:20h. Transfer do hotela. Slobodno vreme ili fakultativno pešačko razgledanje Rima: Panteon, Fontana di Trevi, Španske stepenice, Navona. Noćenje.
2.dan RIM – VATIKAN – RIM
Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poseta Vatikanu sa lokalnim vodičem. Odlazak metroom. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Individualni povratak u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.
3.dan RIM-TIVOLI
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Tivoli. Obilazak Vile d’Este – palate sa prelepim baštama. Slobodno vreme. Noćenje.
4.dan RIM – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaska na transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 21:00h (JU 535). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:35h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA – Rim – Proleće 2024 – Avionom

ARANŽMAN OBUHVATA:
• avio prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd (prevoznik Air Serbia);
• aerodromske takse 65 € (podložne su promeni) ;
• transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
• smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama;
• razgledanja i obilaske prema programu; • usluge lokalnih vodiča;
• agencijske usluge.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014. i to: za hotele sa 3*- 4€ dnevno po osobi, a za hotele sa 4*- 6€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji hotela); gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujući i okolinu) koja je stupa na snagu od 01.10.2023 i to za hotele sa 3*- 6€ dnevno po osobi, a za hotele sa 4*- 7,50€ dnevno po osobi (plaća se na recepciji hotela)
• fakultativne programe.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2 – 12 godina ostvaruju popust):
• Pešačko razgledanje – 25 € odrasli / 15 € deca
• Vatikan – 55 € odrasli / 45 € deca (obuhvata ulaznice, lokalnog vodiča na srpskom jeziku, odlazak metroom, karta uključena u cenu, povratak individualni)
• Tivoli – 55 € odrasli / 40 € deca
Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama). Ukoliko se prijavi manji broj putnika izleti se mogu realizovati uz korekciju cena. Prijavljivanje za izlete je priikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Rimu.

Cenovnik br. 8 od 12.12.2023

Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;
3) platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro, American Express);

Dodatne napomene – Rim – Proleće 2024

LOKACIJA HOTELA:
Smeštaj u hotelu sa 3* iz lanca Raeli, (Hoteli Lazio 3*, Siracuza 3*, Noto 3*, Floridia 3*…) u centru Rima u zoni stanice Termini, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene sa kupatilom, SAT TV-om, telefonom. Usluga: Noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto). Više informacija o hotelu http://raelihotels.it/en/home

POPUSTI I DOPLATE – Rim – Avionom 2024

SPECIJALNA CENA VAŽI ZA MAKSIMALNO 6 OSOBA PO POLASKU. POPUSTI I DOPLATE:
• deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaji popust 20€ (NA UPIT);
• treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ (NA UPIT);
• doplata za 1/1 sobu: 110€ (NA UPIT).

Postavite Pitanje