noscript

Vila Areti – Sivota – Leto 2019

od 90€ Najmanja moguća cena po osobi

Vila Areti je udaljena oko 500m od centra mesta, oko 1km od marine i najbliže plaže Zavia. Vila je potpuno opremljena i predstavlja idealno mesto za odmor.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, bračni ležaj i kanabe.
1/4 apartman – u jednoj prostoriji bračni ležaj, u drugoj prostoriji čajna kuhinja, običan ležaj i kanabe; 2 terase.

Korišćenje interneta,klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

 

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Areti Sivota Leto

 

SA PREVOZOM

1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima sa velikog parkinga Sava centra – savska strana (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
2. – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).  Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. Dan – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Areti Sivota Leto

 

  • UPLATA U CELOSTI

Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu,kao zvanični dokument,sastavni deo važećeg kataloga

  • UPLATA DO POLASKA

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja

  • ODLOŽENO PLAĆANJE

40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama ,po obračunu,do 25.12.2019. Dospeće rata je 15. , 20. i 25. u mesecu.Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora,kao garancija plaćanja,najkasnije 15 dana pre putovanja

  • PLATNE KARTICE

Platnim karticama (Visa, Master, Maestro, American Express, Dina)

  • ADMINISTRATIVNA ZABRANA

40 % akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora ), ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator),do 25.12.2019. Dospeće rata je 15.,20. i 25. u mesecu.

  • NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost , na dan uplate po prodajnom kursu za efektivu poslovne Banke Intesa. Obavezno proveriti kurs evra prilikom rezervacije i uplate Započeti način plaćanja se ne može menjati
  • Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja TA Atlantic travel
Dodatne Napomene

Napomene Vila Areti Sivota Leto

 

Kategorija: turistička

Sadržaj : dvorište, parking, roštilj na otvorenom

Sadržaj sobe: čajna kuhinja sa posudjem i priborom, frižider, klima uredjaj, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, terasa, tv

Mapa

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Provedite svoje letovanje u 2020. u grčkim Karibima!

Sivota poslednjih godina postaje, pored Parge, najtraženija destinacija kontinentalnog dela Epira u Grčkoj. Ako izaberete Sivotu za svoje letovanje na jonskim obalama Grčke možete uživati u savršenim plažama, brojnim izletima i krstarenjima do nekog od ostrva Epira. Za sve koji idu  sopstvenim prevozom ili planiraju da iznajme auto ili skuter Sivota je pravi izbor zbog bezbrojnih i različitih plaža – kako onih uređenih, tako skrivenih i mirnih. Ovo mesto nalazi se na 20-ak km od Parge, i okružena je arhipelagom ostrvca uz pogled na divni Krf. Ovde vas čeka veoma ispunjen odmor, savršen za one koji vole avanturu, vodene sportove, istraživanja… Šetalište se prostire niz obalu, pored luke i marine za jahte, sa brojnim tavernama i kafićima,  a vile su okružene maslinjacima i borovom šumom. Sivota nudi svoju bogatu istoriju i prelepu obalu kao garanciju savršenog letovanja u 2020. godini.

Sivota je pravi izbor za svakoga!

Kad govorimo o apartmanima u Sivoti za Leto 2020, izbor od preko 20 vila garantuje da možete rezervisati apartman ili studio u skladu kako sa svojim željama, tako i mogućnostima 🙂 Najveći broj vila u Sivoti nalazi se malo dalje od samog mesta i plaža, ali zbog toga i čuvaju svoj mir sakrivene u bogatim maslinjacima.