noscript

Vila Ariston – Poros Lasi – Leto 2019

od 150€ Najmanja moguća cena po osobi

Kefalonija POROS – Ariston: Vila smeštena na 50tak metara od plaže i glavnog trga u Porosu, u prvoj poprečnoj ulici. Sastoji se od 1/2 studija i 1/3 i 1/4 apartmana, gde se u nekim jedinicama mogu ubaciti pomoćni kreveti. . Jedinice imaju kuhinju i terasu kao i opciono iznajmljivanje klima uređaja. Vila se 750 metara(9min) od najbližeg bazena koji se može koristiti uz konzumaciju. Vila poseduje bežični internet.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Ariston – Poros Lasi – Leto

 

Beograd: Okupljanje grupe u popodnevnim satima na parkingu kod Prokopa, čekiranje svih neophodnih stvari I početak sa žurkom upoznavanja u busu. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku.

Kefalonija: Stižemo u Kefaloniju. Smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka u Kefaloniji, biće organizovani svakodnevni programi: izleti do najlepših plaža, noćni provod, obilazak pećina, krstarenje. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti.

Kefalonija: Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo nazad. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor i osveženje.

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Ariston – Poros Lasi – Leto

 

Gotovina

Depozit 3000RSD prilikom rezervacije, II rata 50€ dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

Čekovi građana

Mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2019. Godine bez kamate.

Preko računa

Uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

 

Cena aranžmana uključuje:

  • 9 noćenja u izabranom smeštaju Kefalonija, Poros
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu (audio, video, A/C, TV i dvd) Beograd – Kefalonija, Poros- Beograd
  • Prevoz trajektom Kilini – Poros – Kilini
  • Usluge predstavnika agencije na destinaciji Kefalonija
  • Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne uključuje:

  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  • Fakultativne izlete na destinaciji Kefalonija
  • Individualne troškove putnika
  • Boravišna taksa (zavisi od odluke grčkog parlamenta), 0,5€-1€ po danu po smeštajnoj jedinici u zavisnosti od kategorizacije.
Dodatne Napomene

Dodatne napomene Vila Ariston – Poros Lasi – Leto

 

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Kefalonija je najveće ostrvo iz grupe Jonskih ostrva. Dobila je ime zbog svog izgleda, ostrvo sa glavom (kefalo ga grčkom znači glava). Zanimljivu istoriju najbolje opisao Luis de Bernijer u svom bestseleru “Mandolina kapetana Korelija”. Istoimeni film sa Nikolasom Kejdžom i Penelope Kruz u glavnim ulogama, proslavio je ovo ostrvo širom sveta. Kefalonijaima oko 250km plaža, a čuvena je u uvali Mitros, koja je jedna od 5 najlepših plaža na celom mediteranu. U unutrašnjosti pećine Drogarati nalaze se staze kojima se može slobodno šetati. Puna je stalaktita i stalagmita. U njoj se leti održavaju koncerti i predstave, jer ima izvanrednu akustiku sličnu akustici grčkih amfiteatara.

Postoji više verzija o tome kako je Kefalonija dobila ime. Jedna je da naziv potiče zbog izgleda pa se naziva i „ostrvo sa glavom”, “kefali” na grčkom znači “glava”. Druga verzija je takođe izvedena iz reči “kefali” ali ovaj put bi to značilo “glavni” jer je ostrvo uvek bilo glavno u regiji. Treća je da je Kefalonija dobila ime po mitološkoj ličnosti Kefalusu koji je deo svog života proveo na ostrvu. Sve tri verzije su opšte prihvaćene ali će svaki Grk sigurno želeti da je ova poslednja najtačnija, jer kakvo je to ostrvo ako se za njega ne vezuje nijedan mit. Odisej je živeo tu u komšiluku, na Itaki, lepo je čuti da je i na Kefaloniji živeo Kefalus.

Ostrvo se sastoji iz dva povezana dela, istočnog i zapadnog, između kojih je zalivArgostoli. Zapadna obala karakteristična je po belom šljunku i liticama koje se uzdižu iznad plaža.

Mirtos plaža, Kefalonija

Smatra se da niste bili na Kefaloniji ako ne vidite ovo mesto, Mirtos plažu. Zaštitni znak Kefalonije i jedna od najslikanijih plaža u Grčkoj. Voda na Mirtosu je nestvarno bistra, vidi se svaki kamenčić na dnu. Plaža je ogromna i koliko god ljudi da ima možete naći svoje parče šljunka za uživanje. Nesvakidašnji prizor zalaska sunca i uranjanja istog u more verovatno ne možete doživeti na isti način kao na ovom mestu. Na zapadnoj obali se nalazi i plaža Petani, koja izgleda skoro isto kao Mirtos samo je dosta manja. Nazivaju je i kopija Mirtos plaže.

Skala, Kefalonija

Skala je jedno od posećenijih mesta na Kefaloniji, a kako i ne bi bila kad ima sve što je većini potrebno da bi odmor na Kefaloniji bio dobar: uređenu plažu dugačku tri kilometra, restorane, barove, taverne i ono što je najvažnije, miris mora. Plaža ima sitan šljunak, borove u zaleđu i neverovatan zvuk zrikavaca.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskladjen sa YUTA standardom.

 

Popusti

Popusti i doplate Vila Ariston – Poros Lasi – Leto

 

*Doplata za polazak iz Novog Sada 7€. Polazak iz NS će biti realizovan ako bude min 15 osoba.
*Umanjenje za polazak iz Niša je 7€.
*Za sopstveni prevoz cena se umanjuje 60€

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Kefalonija mladi Leto 2020 – Ispunjen i uzbudljiv odmor!

Kefalonija mladi Leto 2020 je odličan izbor za uzbudljivo i ispunjeno letovanje na ostrvu sa puno sadržaja. Ovo ostrvo sa savršenom prirodom, plažama koje oduzimaju dah, plavkasto-zelenkastim morem, svakog ko je ikada poseti ostavlja bez daha!

Najveće ostrvo na Jonskoj obali i jedno od najvećih u Grčkoj. Biser ostrvskog turizma Grčke, izdvaja se svojim jedinstvenim prirodnim karakteristikama, bogatom kulturnom i istorijskom tradicijom i zelenim planinama koje se kao gorostasi izdižu nad nekim od najlepših plaža na svetu.