noscript

Vila Blue Sea – Kavos – Leto 2019

od 115€ Najmanja moguća cena po osobi

Blue Sea Studios and Apartments – Kavos: Vila smeštena u centru Kavosa. Sastoji se od 6 dvokrevetnih i 2 petokrevetna studija. Nalazi se na svega 20 metara od glavne ulice i 300 metara od noćnih klubova, od plaže je udaljena 150 metara.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Blue Sea – Kavos – Leto

 

Beograd: Polazak autobusa sa parkinga kod Prokopa i vožnja preko Srbije i Maked

onije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

Krf – Kavos: U jutarnjim satima stižemo u luku Igumenica (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima). Ukrcavamo se na trajekt i vozimo do ostrva Krf oko 60 min. Transfer vožnja do Kavosa i smeštaj u apartmane i sobe. Tokom boravka na Kavosu, biće organizovani svakodnevni programi: dnevne i noćne žurke u diskotekama na otvorenom i noćnim klubovima. Pored zabave u samom Kavosu, posetićemo i grad Krf, Kanal ljubavi, plažu Glifada, Ipsos, Aqua park, krstariti i još mnogo toga. Biće ovo još jedno neverovatno putovanje koje ćete pamtiti do kraja života.

Krf – Kavos: Napuštamo apartmane i sobe. Slobodno vreme do popodnevnih sati i krećemo ka Igumenici. Vožnja preko Grčke uz usputne pauze za odmor, osveženje…

Nastavak putovanja preko Makedonije i Srbije i dolazak u Beograd (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Blue Sea – Kavos – Leto

 

Gotovina

Depozit 3000RSD prilikom rezervacije, II rata 50€ dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

Čekovi građana

Mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2019. Godine bez kamate.

Preko računa

Uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Cena aranžmana uključuje:

  • 10 noćenja u izabranom smeštaju Kavos
  • Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd) Beograd – Kavos – Beograd
  • Trajekt Igumenica – Lefkimi/Krf – Igumenica i transfer do apartmana
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana u Kavosu
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije

Cena aranžmana ne uključuje:

  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje
  • Fakultativne izlete
  • Individualne troškove putnika
  • Boravišna taksa (zavisi od odluke grčkog parlamenta), 0,5€-1€ po danu po smeštajnoj jedinici u zavisnosti od kategorizacije.
Dodatne Napomene

Dodatne napomene Vila Blue Sea – Kavos – Leto

 

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenihputnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

 

Kavos ( Krf )  je jedno od najatraktivnijih mesta za zabavu i letovanje u Grčkoj, najpoznatija party metropola na obalama Jonskog mora. Sakrivena oaza divlje i lude zabave, na samom jugu ostrva. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata. Centralni deo Kavosa je glavna ulica, koja se pruža paralelno s obalom i nudi: barove, diskoteke, taverne,  restorane, fast food objekate (Mc Donald, Pizza Hut, KFC…). Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 48 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent-a-car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je za razliku od drugih letovališta ovog tipa veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju poznati DJ – evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse-a, tehna, Ovog leta želim da KAVOS!

Plaže na Krfu su među najlepšm plažama u Grčkoj. Puno njih je označeno plavom zastavicom, što znači izuzetan kvalitet, čistoću vode i pogodne uslove na obali. Plaža Akaravi je duga 8 km, ima prelepi pesak. Posebno je pogodna za porodice sa decom, jer je vrlo bezbedna. Od sportova na vodi dostupni su surfovanje, pedalino, skijnje na vodi i lude zabavne vožnje. Paraglajding je vrlo popularan ovde. Na plaži postoji vrlo dobar izbor restorana i taverni.

Paleokastrica se nalazi na severozapadnom delu ostrva, među brdima na čijim se padinama nalaze maslinjaci i polja citrusa. Paleokastricu čini pet malih zaliva. U njenu luku pristaju jahte iz svih delova Mediterana. Sa brda i manastira skrivenoh među njima pruža se jedinstven pogled na more i ostrvo. Posebne lepote ima selo Lakones. Voda je izuzetno čista i vrlo hladna zahvaljući podzemnim izvorima. Voda je vrlo duboka, a plaža šljunkovita. U okolini postoji puno malih skrivenih plaža do kojih se dolazi čamcem. Na ovoj plaži ima vrlo kvalitetnih hotela i privatnih vila koje nude smeštaj.

Plaža Ipsos se nalazi u severoistočnom delu ostrva. Vrlo je uska, odmah ispod puta, ali je duga i na kraju se završava malim pristaništem. Njen glavni adut je mnoštvo sportova na vodi i pesku. Smeštaj se svodi na private apartmane. Ima preodabnice brze hrane, par taverni i pab sa grickalicama. Ipsos ima plavu zastavicu.

Postoje dve plaže pod imenomSveti Georgije i obe su nagrađene plavom zastavicom. Severna plaža Sveti Georgije je mala intimna plaža sa zlatnim peskom. Na njoj nema ekstrmen gužve čak ni u ciku sezone. Mogući su razni sportovi poput surfa i jedrilica. Ovo mesto nije naseljeno, te se van sezone na plaži može naći pravi mali usamljeni raj. Postoji par taverni sa odličnim ribljim specijalitetima.

Plaža Glifada se nalazi na zapadnoj obali. Nagrađena je plavom zastavicom, a izuzetno popularna po velikoj plaži sitnog zlatnog peska. Iznad nje se uzdižu litice sa kojih je pogled na mali zaliv fantastičan. Može biti malo hladno kad zaduva zapadni vetar. U blizini plaže je planinsko selo Pelekas, poznato po izuzetnim panoramama pri zalasku sunca. Restorani i taverne se nalaze u sklopu hotela i privatnih vila.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja.“Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskladjen sa YUTA standardom.

 

Popusti

Popusti i doplate Vila Blue Sea – Kavos – Leto

 

*Doplata za polazak iz Novog Sada 7€. Polazak iz NS će biti realizovan ako bude min 15 osoba.
*Umanjenje za polazak iz Niša je 7€.
*Za sopstveni prevoz cena se umanjuje 30€

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Kavos leto za mlade – centar ludog provoda na Krfu!

Kavos leto za mlade – mesto na Krfu za najluđu zabavu 🙂

Krf je ostrvo koje nas nikada ne može ostaviti ravnodušnim, što zbog očaravajuće prirode,  što zbog prebogate istorije. Nas pre svega Krf podseća na stradanje našeg naroda,  Albansku golgotu, plavu grobnicu, ostrvo Vido i ruku spasa koju nam je narod Krfa pružio kada nam je bilo najteže. Šta više, mnogi naši vojnici su posle I svetskog rata i ostali na Krfu, našli ljubav i za sva vremena spojili naša dva naroda. I danas se kod starijih Krfljana mogu čuti srpske reči kao što su tata, baba, glava, kuća…

Kavos – grad koji nikad ne spava… Celodnevne žurke, beach barovi sa puno muzike, pića, šarenih koktela 🙂 Vrlo povoljne cene, mnoštvo smeštaja, diskoteće, kafići, restorani… I mnogoo, mnogo nasmejanih i razigranih mladih ljudi 🙂