noscript

Vila Coctail – Olympic beach – Leto 2019

od 59€ Najmanja moguća cena po osobi
Vila Coctail nalazi se na samoj plaži (odvaja je šetalište) u centru Olympic Beach-a.

OPIS: Raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, četvorokrevetnim apartmanom i četvorokrevetnim dupleks apartmanom. Svi studiji i apartmani raspolažu sa komplet opremljenom kuhinjom, TWC-om i balkonom.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Coctail Olympic Beach Leto 2019

 

Program putovanja:

1.dan – Putovanje. Beograd – sastanak putnika na parkingu ispred hotela “CONTINENTAL”, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska.

Polazak autobusa u navedeno vreme. Sastanak putnika u Nišu sa parkinga kod stadiona “ČAIR”. Nastavak putovanja prema programu. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2.dan – 10.dan Paralia – Olympic Beach – Leptokaria– dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje;

11.dan – Leptokaria – Olympic Beach – Paralia – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima; nastavak putovanja za Beograd; dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Coctail Olimpic Beach leto 2019

 

 • ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom ( visokopodni ili dabldeker A/C, TV ) na relaciji Beograd – Niš – Leskovac – Vranje – Paralia – Olympic Beach – Nei Pori –Olympic Beach – Paralia – Vranje – Leskovac – Niš – Beograd, boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom po izboru, u studijima ili apartmanima,troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera
 • ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 € u iznosu od 1€ dnevno po osobi , individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.
 • USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANCA INTESA za efektivu, na dan uplate.
 • NAČIN PLAĆANJA:Celokupan iznos aranžmana u mesečnim ratama čekovima građana do 15.12.2019. – uz uvećanje od 2% mesečno ili 30% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 7 dana pre početka aranžmana ili preko platnog spiska do 15.12.2019. , uz uvećanje od 2% mesečno ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aražmana podleže promeni.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi, osim za smene 20.05, 30.05. ,07.09, i 17.09. gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher ( i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš). U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za odobreni popust za sopstveni prevoz.
 • POPUSTI ZA DECU: Dete od 0 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 40€, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dva deteta od 0 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe imaju popust po 50% i koriste zajednički ležaj..
 • DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.
Dodatne Napomene

Napomene za Vilu Coctail Olympic Beach leto 2019

 

 • NAPOMENA: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Smeštajni objekti su I kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
 • NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
 • NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
 • Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
 • Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije JUST TRAVEL.  Ovlašćeni subagent Galileo tours Niš
Mapa

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Olympic Beach apartmani leto 2020

Ako su bogovi živeli na Olimpu, onda verujemo da su se kupali na plažama Paralije, Leptokarije, Nei Porija ili Halkidikija 🙂
Olympic Beach je malo mesto, 3km od Paralije, do koga se može doći i vozićem koji saobraća tokom cele turističke sezone. Većina vila je novijeg datuma, a plaža je jako široka. Preporučuje se pre svega porodicama sa malom decom, ali i svakom ko želi da mirno provede svoje letovanje.
Iznad Olympic Beacha izdiže se veličanstveni Olimp sa svojih 2917 m nadmorske visine i ostavlja svakog turistu bez daha.

Veliki izbor apartmana, studija, soba i mezoneta u našoj ponudi za letovanje u Olympic Beachu! 

Naša ponuda uključuje veliki broj različitih tipova smeštaja u Olympic Beach-u. Ako želite da letujete kao grčki bogovi 🙂 izaberite neku od vila iz naše ponude.
Volite da odmarate na terasi koja ima direktni pogled na more, da ste u centru svih zbivanja, ili pak želite možda malo mirniji okruženje sa pogledom na planinu bogova?

Olympic Beach je poznato letovalište koje se nalazi u podnožju planine Olimp, po kojoj je i dobilo ime. Nalazi se na 70 kilometara od Soluna, na obali Egejskog mora i 8 kilometara od poznatog trgovačkog centra severne Grčke, Katerini, što je idealno za ljubitelje shoppinga. Dugom peščanim plažom, na samo 2 kilometara, spojen je sa jednim od najpoznatijih letovališta Grčke – Paralijom. Na šetalištu se nalaze tradicionalne taverne i veliki broj prodavnica. S obzirom da važi za jedno od mirnijih mesta, blizina Paralije omogućiće Vam da Vaš odmor upotpunite, učinite dinamičnijim i uživate u noćnom provodu. Olympic Beach je raj za one koji vole mirniji odmor, na širokim peščanim plažama, sa dobro opremljenim kafićima i beach bar-ovima duž obale, kao i za porodice sa decom i one koji žele da se opuste i relaksiraju. Nadomak plaže nalazi se park prepun zelenila, koji je opremljen igralištem za decu. U našoj ponudi je vila Coctail koja već dugi niz godina dočekuje i ispraća zadovoljne klijente.