Vila Ionian Colours Studios – Laganas – Leto

od u pripremi Najmanja moguća cena po osobi

Ionian Colours, Laganas – Vila se nalazi u samom centru, neposredno do glavne ulice Laganasa. U okolini vile i glavne ulice nalaze se brojni objekti za zabavu, restorani, kafeterije, zabavni muzički klubovi, marketi. Vila je udaljena oko 150 m od plaže (peščana 5 km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem). Vila ima sopstevni parking.

Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa širokim (francuskim ležajem) ili sa dva odvojena ležaja i u okviru sobe je smešten kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo sa peškirima. U nekoliko soba je moguće koristiti treći pomoćni rasklopivi ležaj.

Klima – doplata 5 € dnevno. Plaćanje na recepciji.

Cena aranžmana uključuje

● 9 noćenja u izabranom smeštaju

● Prevoz na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd turističkim autobusima

● Prevoz trajektom Kilini-Zakintos-Kilini

● Usluge predstavnika agencije na destinaciji

● Organizaciju putovanja u celini

Cena aranžmana ne uključuje

● Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (Osigurana suma 30.000 evra), 1500rsd (ne uključuje rizik od Covid19). Osiguranje se preporučuje za ulazak u inostrane zemlje, putnici sami snose odgovornost ako ne uzmu putno osiguranje ili na osnovu procene graničnih vlasti budu sprečeni da uđu na teritoriju istih. Uplata se vrši u agenciji

● Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj. DNEVNO PO SOBI: privatan smeštaj – 0.5€ hoteli 1*i 2* – 0.5€ hoteli 3* – 1.5 € hoteli 4* – 3€ hoteli 5* – 4€. Uplata se vrši u agenciji

● Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus

● Fakultativne izlete na destinaciji i usluge koje nisu predviđene programom

● Individualne troškove putnika

Načini plaćanja

Gotovinsko: Prilikom prijave uplaćuje se 3000,00 RSD, II rata 3000,00 RSD mesec dana nakon prijave, ostatak jednokratno ili u ratama najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Čekovima gradjana: Mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2022. godine BEZ KAMATE u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate

Preko računa: Uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Zakintos Laganas letovanje

 

Laganas je mesto gde zabava ne prestaje. Sa brojnim klubovima rasutim po glavnoj ulici, njenoj okolini i plaži mesto je raj za neprestanu zabavu. Velika peščana plaža od 9 kilometara daje ogroman izbor za odabir perfektnog mesta za uživanje. Ostrvo je prilično malo tako da su sve plaže prilično blizu, svakako su ne zaobilazne Dafni, kao i party plaže St. Nikolaous  i Banana beach. Najpoznatija plaža je Navajo ili Shipwreck plaža, na kojoj se nalazi olupina starog piratskog broda a more je kao u bajci… Posetite ovo fenomenalno ostrvo i uverite da se letovanje Zakintos ne zaboravlja!

 

Plaže na Zakintosu  su poznate po svojim prirodnim lepotama i  po jedinstvenoj boji mora. Najpoznatije su Navagio Beach (Shipwreck), koji ima meki bieli pesak, tirkizno more, impresivnu liticu oko nje i posetićemo je tokom boravka na Zakintosu. Ostale prekrasne plaže u Zakintosu su Gerakas, Agios Nikolaos, Zakintos i Spanzia. Zakintos je idealna destinacija na kojoj se organizuje leto za mlade.

 

Pridružite nam se na letovanju na Zakintosu  i ponesite sa sobom najlepše letnje uspomene okupane suncem, morem i predivnim plažama.

Napomene u vezi sa smeštajem:

 

 • Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu,  putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive.
 • Određeni smeštajni objekti mogu tražiti garanciju tj. depozit od svakog putnika prilikom ulaska u sobe. Isti se vraća prilikom napuštanja hotela ukoliko nije bilo pričinjene materijalne štete.
 • U smeštajne objekte se ulazi najranije od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska u većini slučajeva). Moguća su odstupanja sa vremenom ulaska što zavisi isključivo od smeštajnih objekata a dešava se kod velikih smena kada grupe broje više od 50 putnika u jednom objektu. Sobe se napuštaju poslednjeg dana do 09:00 časova, osim u slučajevima kada je za realizaciju programa potrebno objekat napustiti ranije (postoji mogućnosti kasnijeg napuštanja soba).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom.  Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.

 

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika.
 • U slučaju da putnik ne ispoštuje satnicu i zakasni na fakultativni izlet nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
 • Pojedine fakultativne izlete realizuju lokalne agencije i organizator nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Pojedine fakultativnih izlete vode lokalni vodiči na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu a može se kod pratioca grupe informisati da li izlet vodi lokalni vodič ili naš vodič na našem jeziku.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka
 • Za fakultativne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Organizator ovog putovanja je SPECIAL TRAVEL AGENCY sa licencom OTP 108/2021 – kategorija A

Postavite Pitanje