noscript

Vila Janis – Olympic Beach – Leto 2020

od 64€ Najmanja moguća cena po osobi

Vila Janis se nalazi 30m od mora, u pešačkoj zoni. Vila raspolaže studijima za smeštaj dve ili tri osobe, koji se nalaze na prvom i drugom spratu. Svi studiji imaju pogled na more. Studija sadrže klima uređaj, T/WC, SAT TV, mini kuhinju i terasu sa garniturom za sedenje. Parking je pored vile. Na samom ulazu u vilu se nalazi česma kao i klupe, stolice i stolovi za goste. Korišćenje klime nije uključeno u cenu aranžmana – 5€ po danu.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Janis – Olympic Beach – Leto

 

1. dan – Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje ka Grčkoj, uz pauze radi odmora i carinskih formalnosti.
2. – 11. dan – Smeštaj posle 14h po lokalnom vremenu i boravak u letovalištu na bazi 10 noćenja
12. dan – Napuštanje objekta do 09h. Okupljanje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Srbiji uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti
13. dan – Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima, a zavisno od zadržavanja na granicama.

 

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Janis – Olympic Beach – Leto

 • PAKET ARANŽMAN
  Obuhvata: najam studija-apartmana, autobuski prevoz(kod paket aranžmana), pratioca, predstavnika agencije
  Ne obuhvata: putno zdravstveno osiguranje, boravišne takse (plaćaju se na licu mesta-oko 0,5€ po apartmanu dnevno), fakultativne izlete i sl.
  NAJAM APARTMANA
  Obuhvata: najam studija-apartmana, predstavnika agencije
  Ne obuhvata: autobuski prevoz, putno zdravstveno osiguranje, boravišne takse (plaćaju se na licu mesta-oko 0,5€ po apartmanu dnevno), fakultativne izlete i sl.CENE: su izražene u evrima. Plaćanje po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.REZERVACIJA & PLAĆANJE: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje ili odloženo na rate (informacije pod odloženo plaćanje)NAČIN PLAĆANJA:
  gotovina, čekovi, administrativne zabrane, kreditne kartice (DINA, VISA, MAESTRO, MASTER, AMERICAN EXPRESS).
  ODLOŽENO PLAĆANJE:
  First minute: do 01. marta 2019.
Dodatne Napomene

Dodatne napomene Vila Janis – Olympic Beach – Leto

NAPOMENE:
Bez sopstvenog ležaja u studiju / apartmanu može boraviti dete do 9,99 godina.
Smeštaj: U apartmane prvog dana boravka najkasnije u 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Sve smeštajne jedinice su pospremljene i molimo putnike da tokom boravka održavaju
čistoću i higijenu u smeštajnoj jedinici.
Klima- upotreba klime gde nije uključenata u cenu, doplaćuje se na licu mesta 4-7 evra dnevno (U vilama ALEX i LUIZA… klima je uključena u cenu)
Wifi – internet u vilama je uključen u cenu. Agencija ne može garantovati kvalitet ove usluge. Tokom sezone može doći do problema sa korišćenjem interneta, jer lokalni provajderi nemaju dovoljno kapaciteta.
Problem se javlja na nivou pojedinih letovališta, pa samim tim i u pojedinim vilama i hotelima.
Legenda:
St.- Studio (spavaća soba u čijem sastavu kuhinja, kupatilo i terasa; Ap- Apartman (sa dve prostorije u čijem sastavu se nalazi kuhinja, kupatilo i terasa); Adx- duplex apartman ima dve odvojene spavaće sobe,
izdvojenu kuhinju, kupatilo i terasu.; PL-broj osoba koje plaćaju cenu, Max oso.- maksimalan broj osoba; M- soba sa pogledom na more, ul- pogled ulica, pr-prizemlje, sp-sprat.
1/2-3 studio:pojedine vile nemaju klasične dvokrevetne sobe. Ovako obeležene sobe su standardne trokrevetne, ali cenovno povoljnije u slučaju da smeštaj koriste 2 odrasle osobe ili 2 odrasle i dete do 6 godina
1/4-5 apartman: petokrevetni apartman, ali cenovno povoljniji u slučaju da smeštaj koriste četiri odrasle osobe ili četiri odrasle i dete do 6 g.
1/5-6 apartman: šestokrevetni apartman, ali cenovno povoljniji u slučaju da smeštaj koristi pet odraslih osoba ili pet odraslih i dete do 6 g

 

 

Cenovnik Br: 1 – 19.11.2018.
Organizator putovanja Holiday d.o.o, Licenca OTP: 463/2010

Mapa
Popusti

Popusti i doplate Vila Janis – Olympic Beach – Leto

Cene u tabeli sa uključenim popustom do -20%
– važe za rezervacije do 20.12.2019.

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Olympic Beach apartmani leto 2020

Ako su bogovi živeli na Olimpu, onda verujemo da su se kupali na plažama Paralije, Leptokarije, Nei Porija ili Halkidikija 🙂
Olympic Beach je malo mesto, 3km od Paralije, do koga se može doći i vozićem koji saobraća tokom cele turističke sezone. Većina vila je novijeg datuma, a plaža je jako široka. Preporučuje se pre svega porodicama sa malom decom, ali i svakom ko želi da mirno provede svoje letovanje.
Iznad Olympic Beacha izdiže se veličanstveni Olimp sa svojih 2917 m nadmorske visine i ostavlja svakog turistu bez daha.

Veliki izbor apartmana, studija, soba i mezoneta u našoj ponudi za letovanje u Olympic Beachu! 

Naša ponuda uključuje veliki broj različitih tipova smeštaja u Olympic Beach-u. Ako želite da letujete kao grčki bogovi 🙂 izaberite neku od vila iz naše ponude.
Volite da odmarate na terasi koja ima direktni pogled na more, da ste u centru svih zbivanja, ili pak želite možda malo mirniji okruženje sa pogledom na planinu bogova?

Olympic Beach je poznato letovalište koje se nalazi u podnožju planine Olimp, po kojoj je i dobilo ime. Nalazi se na 70 kilometara od Soluna, na obali Egejskog mora i 8 kilometara od poznatog trgovačkog centra severne Grčke, Katerini, što je idealno za ljubitelje shoppinga. Dugom peščanim plažom, na samo 2 kilometara, spojen je sa jednim od najpoznatijih letovališta Grčke – Paralijom. Na šetalištu se nalaze tradicionalne taverne i veliki broj prodavnica. S obzirom da važi za jedno od mirnijih mesta, blizina Paralije omogućiće Vam da Vaš odmor upotpunite, učinite dinamičnijim i uživate u noćnom provodu. Olympic Beach je raj za one koji vole mirniji odmor, na širokim peščanim plažama, sa dobro opremljenim kafićima i beach bar-ovima duž obale, kao i za porodice sa decom i one koji žele da se opuste i relaksiraju. Nadomak plaže nalazi se park prepun zelenila, koji je opremljen igralištem za decu. U našoj ponudi je vila Coctail koja već dugi niz godina dočekuje i ispraća zadovoljne klijente.