noscript

Vila Kiriaki – Paralija – Leto 2019

od 60€ Najmanja moguća cena po osobi

VILA KIRIAKI se nalazi na nepuna dva minuta od plaže, u centru Paralije, na relaciji između crkve i Lidla.
Vila Kiriaki raspolaže 1/2, 1/3, 1/4 studijima i 1/4 i 1/5 dupleksima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (svaka poseduje mikrotalasnu peć), TV, kupatilo, terasu i klimu u vili Kiriaki se posebno doplaćuje 5 eura po danu.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Kiriaki Paralija leto 

 

1.        DAN-Okupljanje putnika i vožnja prema letovalištu
2.        DAN-Dolazak i smeštaj u objekat posle 14 časova

2-11 DAN-slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti

11 DAN-napuštanje objekta do 09 časova i polazak u popodnevnim casovima

 

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja za putnike koji putuju u Vilu Kiriaki u Paraliji:

 

 • U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:*najam studija po osobi na bazi 10 noći, 11 dana*autobuski prevoz na datoj relaciji (umanjenje za spostveni prevoz iznosi 20€ po osobi, osim za smene označene *) 

  U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:

  *međunarodno zdravstveno osiguranje (do 18. god. O,50€, do 65 god. 1€, preko 65 god. 2€ dnevno)

  *upotreba klime (doplata na licu mesta 5€ dnevno)

 • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: (iskljucivo u dinarskoj protivvrednosti)*celokupan iznos u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate*30% prilikom rezervacije,ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja*Čekovima građana: 30% prilikom rezervacije gotovinski, ostatak čekovima do 15.12.2019. bez uvećenja

  *Administrativnom zabranom: 30% prilikom rezervacije gotovinski, ostatak  do 15.12.2019. bez uvećanja

Dodatne Napomene

Napomena za putnike koji putuju u Vilu Kiriaki u Paraliji:

 • AUTOBUSKI PREVOZ:*prevoz se organizuje autobusima turističke klase sa pratećom opremom (klima, TV, audio-video oprema) iz Kraljeva,Vrnjačke Banje, Trstenika,Kruševca, Pojata, Paraćina, Aleksinca,Niša,Leskovca I Vranja  NAPOMENA: Proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska par dana pre putovanja.

   

  UKOLIKO STRANKA (fizicko lice ili subagent) NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 10 DANA PRE POLASKA NA PUT, SMATRACE SE AUTOMATSKIM OTKAZOM PUTOVANJA I ORGANIZATOR PUTOVANJA U OVOM SLUCAJU NEMA NIKAKVE OBAVEZE PREMA STRANKAMA.

   

  Obračun je rađen na bazi 35 putnika. U slučaju nedovoljno prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza putovanja najmanje 5 dana pre polaska, ili da organizuje prevoz u saradnji sa drugom agencijom.

   

  Postoji mogućnost skupljanja putnika na usputnim stanicama i benzinskim pumpama duž auto puta.

  Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja organizatora „Happy travel“ DOO Kruševac – Licenca 12/2013 od 19.03.2013.

Mapa
Popusti

POPUSTI I DOPLATE:

*dete od 0-2 godine u pratnji dve odrasle osobe gratis (nema sedište i nema svoj ležaj)

*dete od 2-10 god. Na sopstvenom ležaju ima popust od 30%

*dete od 2-10god. Koje deli ležaj sa odraslom osobom plaća samo prevoz i osiguranje

*dva deteta koja koriste zajednički ležaj: jedno dete plaća 100%, drugo plaća samo prevoz

*doplata za 1/1 osobu 70% od cene arazmana

*kod spajanja smena umanjenje je 20€ osim za smene oznacene *

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Paralija apartmani leto 2020

Ako su bogovi živeli na Olimpu, onda verujemo da su se kupali na plažama Paralije, Leptokarije, Nei Porija ili Halkidikija 🙂

Paralija je jedan od turističkih centara u Grčkoj koji turistima pruža apsolutno sve na jednom mestu. Plaža je u centralnom delu uža, ali ukoliko neko želi da malo prošeta plažom može doći do severnog ili, ukoliko gledamo prema moru, dela plaže levo od crkve koji je znatno širi.
Ako želite da provedete letovanje u 2020. god u blizini šireg dela plaže u Paraliji, imamo smeštajnih kapaciteta i u tom delu plaže. U Paraliji se može obaviti kvalitetna kupovina s obzirom na cene kože, bundi ili pak zlata koje su dosta povoljnije nego kod nas. Takođe je prepuna kafića kao i diskoteka za one koje vole dočekati zoru na moru 🙂 Što se tiče snabdevanja u samom mestu postoji supermarket Lidl koji vas uvek iznenadi nekim akcijama, pa se bukvalno i ne isplati nositi hranu iz Srbije koja se može kupiti po nižim cenama u samoj Paraliji.

PARALIJA – TURISTIČKA PONUDA

Paralia nudi sve što Vam je potrebno za odmor i dobar provod. Tu se nalazi veliki broj prodavnica, restorana diskoteka, noćnih lokala i kafića, naravno tu su veličanstvena priroda, fantastična plaža i nezaboravno lepo moreParalia nudi apsolutno sve što je potrebno koja će vam obezbediti ugodno proveden odmor, ma koliko da ste izbirljivi u odredjivanju merila kako treba provesti odmor.

Paralia slovi kao mesto gde je noćni provod veličanstven, te je zbog toga ovo letovalište stecište cele Olimpijske rivijere, ali svakako i mnoštva turista iz čitave severne GrčkeParalija predstavlja kultno stecište zaljubljenika u noćni život koji se odvija u nekoliko ogromnih diskoteka, a traje sve do pojave prvih jutarnjih sunčevih zraka.

Plaža je lepa peščana i zahvaljujući plićaku koji se pruža i do 50-tak metara, kupalište je pogodno za neplivače i malu decu. Gužva na plaži je u sezoni po nekada malo veća, ali i to se može izbeći ako se prošetate nekih 200-300 metara dalje od centralnog dela plaže, gde se uvek nalazi najviše turista. Na tom delu plaže uglavnom uvek ima najviše Srba, dok Grci i turisti iz Zapadne Evrope idu na malo udaljenije delove plaže, prvenstveno zbog toga što se tamo nalazi mnoštva beach barova.

Paralija je srazmerno veliko letovalište, tu dolazi mnoštvo ljudi iz Srbije, pa zbog toga u nekim prodavnicama i buticima čak imaju i prodavce iz Srbije ili Grke koji su naučili srpski jezik. Ponuda novčanika, kožnih torbi, satova, marama i drugog je na veoma visokom nivou. Takodje možete kupiti i značajno dobre kožne jakne, ali obavezno treba se cenkati.

Za savršeno letovanje u Paraliji – Galileo Tours ponuda apartmana!

Za savršeno letovanje, potrebno je more, sunce, galebovi, giros 🙂 I prava vila! Stoga, naša ponuda za izbor apartmana u Paraliji, i leto po svačijem ukusu u 2018. godini, sadrži preko 50 smeštajnih objekata različite kategorizacije. I ako imate 20 ili 60 godina, volite da pešačite lli samo da gledate u pučinu, treba Vam II ili IV sprat ili želite privatnost bungalova, sve je tu. Pa, izaberite ili nas pozovite tu smo za vas…