noscript

Vila Mixanikus – Jerisos – Leto 2018

od 119€ Najmanja moguća cena po osobi

Na 80 metara od plaže nalazi se vila MIXANIKUS. Raspolaže petokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima i jednim dvokrevetnim studijom. Apartmani su prostrani sa kompletno opremljenom kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćim sobama i kupatilom. Svi apartmani poseduju TV/AC. Iza vile je bašta sa roštiljem koji je na raspolaganju gostima. Parking je ispred vile.

Vila Mixanikus – Jerisos

 

1.dan
Sastanak putnika sa polaskom iz Beograda, sa parkinga kod O.T.C.,,Buvljak,,ul.Jurija Gagarina u 19.30 h. Polazak autobusa u 20:00 h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjem radi odmora i graničnih formalnosti.
2. dan-11. dan
Dolazak u letovalište u ranim popodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom studiju/apartmanu najranije do 14.00h.
12.dan
Napuštanje studija/apartmana do 09:00 h (lokalno vreme). Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak za Srbiju u 17.00 h iz Jerisosa, u 18.00 h iz Stavrosa. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti.
13.dan
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Uslovi plaćanja Vila Mixanikus Jerisos Leto 2018

 

  • Cena uključuje :

10 noćenja u odabranim studijima ili apartmanima ; Usluge predstavnika agencije u toku boravka ; Organizacija i vođstvo puta.

  • Cena ne uključuje: 

Autobuski prevoz; Doplata za klimu; MeĎunarodno zdravstveno i putno osiguranje; Ostale nepomenute usluge ;

  • Uslovi i način plaćanja: 

Cene prikazane u tabelama su u EUR, plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Čačanske Banke AD na dan uplate. Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u EUR, i ostatak duga ostaje izražen u EUR. Uplaćen iznos ne podleže promeni usled promena kursa EUR/RSD

  • UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, ostatak minimum 15 dana pred početak putovanja.

  • UPLATA NA RATE ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 30 % prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. og u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.10.2018. Za rate koje dospevaju posle termina korišćenja aranžmana, minimum 10 dana pre putovanja se deponuju čekovi, uz uvećanje duga 2% na mesečnom nivou. *ADMINISTRATIVNA ZABRANA Akontacija 30 % prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.10.2018. Po uslovima ugovora sa poslodavcima korisnika. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po prodajnom kursu EUR Čačanske banke AD na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani.

  • PLATNIM KARTICAMA: Dina classic, Master standard, Maestro, Visa classic i Visa elektron

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja T.A. „Sani Trade & Tours“doo

Napomene Vila Mixanikus Jerisos Leto 2018

 

OPIS SMEŠTAJA:
1/2+1 std I sprat – dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje i spavaćom sobom sa francuskim ležajem koja je odvojena pregradnim zidom bez vrata. U nastavku dnevnog boravka je kuhinja, TWC, terasa.
1/2+2 app priz. – dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba sa francuskim ležajem, u dnevnom boravku 2 ležaja na razvlačenje, kupatilo, TWC.
1/2+2 I sprat – dnevni boravak sa kuhinjom, jedna soba sa francuskim ležajem, u dnevom boravku ležaj na razvlačenje, apartman ima 2 terase.
1/4+1 app priz. – dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo-TWC, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa dva kreveta na sprat. U dnevnom boravku se nalaze dva ležaja na razvlačenje.
1/5+1 app I sprat – dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo-TWC, 2 terase, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa tri klasična ležaja.

Postavite Pitanje