noscript

Vila Panorama – Asprovalta – Leto 2019

od 99€ Najmanja moguća cena po osobi

Lokacija: Vila Panorama se nalazi u samom centru Asprovalte na oko 200m od plaže. Studija se nalaze u glavnoj zgradi.
Usluga: Najam studia
Smeštaj : Vila raspolaže 1/2, 1/3 , 1/4 studima, kao i 1/4 i 1/5 duplex  apartmanima, koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc, terasu, klima uređaj , TV.

Sadržaj : Vila poseduje svoj bar kao i besplatan wi-fi internet. Vila nema peškire.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Panorama Asprovalta Leto

 

 • 1. dan – Polazak autobusa u 18:00h (podložno promeni) sa parkinga Sava centra (savska strana). Noćna vožnja.
 • 2. dan – Dolazak u Stavros/Vrasnu/Asprovaltu u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studia/apartmane posle 14,00h.
 • 2.-10.dan: Boravak u izabranim studiima/apartmanima.
 • 11.dan – Polazak za Beograd u popodnevnim časovima (po lokalnom vremenu).
 • 12.dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.
Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Panorama Asprovalta leto

 

Aranžman obuhvata:

 • Najam studia/apartmana na bazi 9 noćenja,
 • Usluge predstavnika agencije,
 • Korišćenje klima uređaja tokom boravka u Vilama Helios i Amalthea,
 • Troškove organizacije

Aranžman ne obuhvata:

 • Autobuski prevoz,
 • Zdravstveno osiguranje
 • Doplata za korišćenje klima uređaja u Hotelu Rendina beach i Vili Eva – 4 eura po danu, a u Vilama Lilis, Stratos, Strimonikos i Panorama – 5 eura po danu

Popusti: Deca do 12 god. ostvaruju popust od 15 € i imaju svoje sedište, osim kada koriste prevoz u jednom pravcu kada ostvaruju popust od 5 €; Deca do 2 god. besplatno ukoliko ne koriste sedište.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU KOMERCIJALNE BANKE NA DAN PLAĆANJA MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

 1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre polaska na put
 2. 30% prilikom rezervacije, a ostali iznos u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 20.12.2019. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
 3. Platnim karticama (VISA,AMERICAN EXPRESS,DINA,MASTER,MAESTRO,YUBA)
 4. Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije,za ostatak iznosa korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator),overen i potpisan od strane Poslodavca (organizator zadržava pravo odabira pravnih lica sa kojima će sklopiti ugovor o zabrani).
Dodatne Napomene

Napomene Vila Panorama Asprovalta leto

 

NAPOMENA: Cene su izražene u evrima po studiju / apartmanu

Legenda: St. – Studio (spavaća soba u čijem sastavu je kuhinja, kupatilo i terasa); App – Apartman (spavaća soba sa odvojenom kuhinjom u sklopu koje se nalazi jedan od ležaja; Mezoneta (spavaća soba u čijem sastavu je kuhinja, kupatilo i terasa kao i galerija sa francuskim krevetom); Duplex (apartman sa dve spavaće sobe i odvojenim kuhinjskim delom u čijem sastavu je kupatilo i terasa); NA – najam.

NAPOMENA: Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora agencije Plana tours, licenca OTP broj 506/2010 od 04.03.2010.

Mapa

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Asprovalta letovanje 2020!

Asprovalta je jedna od značajnih turističkih destinacija oblasti Sveti Đorđe. Na samo 70 km od Soluna naćićete mir i lepotu. Široka peščana plaža, koja je duga 11km, uređeno i prostrano šetalište uz plažu i mnoštvo zelenila će vas potpuno očarati. Na plažu i šetalište Asprovalte nastavlja se Nea Vrasna.  Ima dovoljno kafića, restorana, taverni, marketa, prodavnica da odmor bude sadržajan i zanimljiv. Uz plažu se nalaze i parkići za decu opremljeni mobilijarom.

Očaraće vas čisto more i širina plaže na kojoj ćete uživati. Ne propustite ni da posetite pijacu koja se jednom nedeljno prostire od Nea Vrasne do Asprovalte. Ono što takođe ne smete propustiti to su slatkiši i peciva koje možete probati u nekoliko valikih poslastičarnica i pekara. Dozvolite sebi da uživate u ukusima!

Apartmani Asprovalta 2020!

Asprovalta poseduje mnogo smeštajnih kapaciteta različitih kategorija i udobnosti. Lepe, udobne i moderne sobe možete naći tik uz šetalište i plažu, ali i malo dalje od nje. Meštani se trude da svojim gostima obezbede neophodnu udobnost kako bi im odmor bio savršen.

U Asprovalti ćete naći sve: mir, udobnost, odličnu hranu, plažu koja je “odlikovana” plavom zastavicom ali i dosta ponuda za izlete do obližnjih mesta. Odlučite se za Asprovaltu i stvarno se odmorite, u našoj ponudi naći ćete smeštaj koji će vam to zaista omogućiti!