noscript

Daleke destinacije

First Minute

Bali 11 dana – Proleće 2019

Cena od: 890€
First Minute

Meksiko i Kuba – Proleće 2018

Cena od: 1690€
First Minute

Nepal – Proleće 2019

Cena od: 950€

Daleke destinacije u 2020!

Idemo na putovanje u daleke destinacije da se oslobodimo svega materijalnog i doživimo katarzu. Zaboravimo na posao, život pod pritiskom i bar se na kratko vratimo ljudima koji žive prost zivot, onaj od koga smo mi kao “civilizacija” pobegli, a sada nam fali da vidimo kako to beše izgleda i da se podsetimo šta je u stvari vazno u životu.
Zahvaljujući fenomenalnim prirodnim predelima, pitomim i nasmejanim judima, doživećemo potpuni mir na nezaboravnim i egzotičnim putovanjima na proleće 2020.

Izaberite neku od egzoticnih destinacija iz nase ponude i otputujte na: Maldive, Bali, Tajland, Šri Lanku, Zanzibar, Sejšeli, Vijetnam

Odmor na Kubi? Kuba – ostrvska je zemlja u Karipskom arhipelagu, koju čini glavno ostrvo Isla de la Juventud uz nekoliko manjih arhipelaga. Ako izaberete putovanje na  Kubu kao vašu novu turističku destinaciju, upoznaćete se i sa Havanom…

Gde i zimi traje leto? Dubai ✈ jedan od najvećih emirata u okviru Ujedinjenih Arapskih Emirata. Putovanje u Dubai omogući će vam da vidite prelepe plaže, luksuzne hotele, da doživite impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih.

U ponudi imamo i individualna putovanja koja mogu zadovoljiti i najsofisticiranije zahteve svetskih putnika…

Ako želite da otputujete na neku drugu destinaciju, za vas smo obezbedili najjeftinije avio karte.

Za sve vas koji želite da putovanja skrojimo prema vašim afinitetima – tu smo da vaše ideje i potrebe pretočimo u realnost koja će vas odvesti do najudaljenijih meridijana širom sveta. Sektor individualnih putovanja  može zadovoljiti i najsofisticiranije zahteve svetskih putnika kao sto je i najvaznije putovanje kao Medeni mesec.

IPAK SE PUTUJE Galileo tours !!!