noscript

Hotel Sezer 3* – Sarimsakli – Leto 2020

od 164€ Najmanja moguća cena po osobi

Hotel Sezer se nalazi na 70 metara od plaže i 200m od centra Sarimsaklija. Otvoren je 2002. godine i prima goste tokom cele godine. Hotel raspolaže sa prostranom baštom, restoranom u bašti i manjim bazenom. Struktura soba je raznovrsna. U hotelu postoje 1/2 sobe sa francuskim ležajem ili sa klasičnim ležajevima, 1/3 sa tri klasična ležaja ili sa 1 francuskim ležajem i jednim pomoćnim.

Sve sobe imaju klimu / grejanje, TV, mini bar, telefon, fen za kosu, TWC i balkon. Obroci se serviraju po sistemu švedskog stola.

Cenovnik Program Putovanja

PROGRAM PUTOVANJA HOTEL SEZER SARIMSAKLI

 

Agencija ce prevoz obaviti autobusima turističke klase (klima,video,audio…). Datum polaska autobusa je dan pre početka letovanja i naznačeno je u koloni sa oznakom bus. Mesto polaska nalazi se u koloni autobuski prevoz. Putnik je dužan da proveri tačno vreme polaska.

1.dan – polazak putnika sa  parkinga  preko puta buvlje pijace na Novom Beogradu, putovanje do Sarimsaklija preko Nisa, Pirota, Dimitrovgrada do Bugarske. Nocna  voznja kroz Bugarsku sa kracim usputnim odmorima.

2.dan – Ulazak u Tursku prelazak trajektom Dardaneli nastavak puta do Sarimsaklija dolazak u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani hotel najkasnije u 14h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme. Boravak u Sarimsakliju u odabranom hotelu

12.dan – Napuštanje hotela slobodno vreme u popodnevnim satima polazak za Srbiju oko 15h. Noćna vožnja kroz Bugarsku i u prepodnevnim satima dolazak u Srbiju.

Uslovi Plaćanja

ARANŽMAN U HOTELIMA OBUHVATA

 

Boravak u izabranom hotelu  na bazi  12 dana /10 noćenja i uslugu HB, FB ili All u zavisnosti od hotela, lezaljke i suncobrani na plazi i oko bazena, klima, besplatan Wi-Fi, kao i  lokalne takse.

 

ARANŽMAN U HOTELIMA NE OBUHVATA

 

Autobuski prevoz, putno osiguranje, sve  fakultativne izlete, individualni troškove putnika.

USLOVI PLAĆANJA

 

Plaćanje celokupnog iznosa aranzmana i Bus prevoza isključivo u dinarskoj protivrednosti odabirom jednog od mogućih načina plaćanja:

1) Uz akontaciju od 30% ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu prodajnom Aik banke na dan placanja.

2) Uz akontaciju od 30% ostatak u jednakim mesečnim ratama  svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa  20.12.2020.god. Rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1%.

3) Preko AD zabrana na plate kod javnih društva plaćanja su moguća  samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30%ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu zavisnosti od početka prve uplate,po kursu Aik banke na dan uplate, a preostali dug preko ADZ uz mesečno uvećanje od 1% .

Dodatne Napomene

NAPOMENA

 

Organizator zadržava pravo da putem Last minute  ponude prodaju svojih kapaciteta po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime eventualne razlike u ceni.

AUTOBUSKI PREVOZ

 

U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i upotreba wc-a (sem u slučaju nemogućnosti zaustavaljanja autobusa).

Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja.

VIZNI REZIM

Za boravak do 90 dana u Turskoj, za gradjane Srbije sa biometrijskim pasosem I sa vaznoscu 6 meseci po zavrsetku putovanja nije potrebna viza, kao ni za transit kroz Bugarsku (EU). Putnici sa pasosima drugih drzava, duzni su da se raspitaju o viznom rezimu zemlje sa cijim pasosima putuju. Za maloletnu decu, obavezna saglasnost ako putuju bez jednog roditelja.

Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest ili fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Putnik moze da rezerviše ,,Željeno sedište’’ u autobusu  uz doplatu od 10 EUR-a, i takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave aranžmana.
Organizator Znak Travel Novi Pazar, Ovlšćeni subagent Galileo tours Niš

Mapa
Popusti

Popusti i doplate:

  • Doplata za sobu 1/1: 50% u junu i septembru, 1/1: 100% u julu i avgustu.
  • Popust za 3. odraslu osobu u 1/3 je 30%, u 1/3+1 je minimum 3.2 cene
  • POPUSTI ZA DECU važe uz (dve odrasle osobe):
    Deca: 0-6 besplatno, 6-12 godina Placaju 50% (dvoje dece 0-6 g. placa se za jedno dete 50%)
    U hotelu Fila 3* i Buyuk Berk 4* deca od 0-7 godina gratis.
  • Hotel Mare: family rooms minimum 3.4 cene connection rooms minimum 3.7 cene
  • Hotel Buyuk Berk family rooms minimum 3.5 cene

ZA UPLATE U CELOSTI 8% popusta na paket aranžmane, 5% popusta na hotele.Uslovi plaćanja : 100% prilikom rezervacije. Akcija važi do 29.februara

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Sarimsakli Leto 2020!

Sarimsakli je jedno do najpopularnijih letovališta Turske. Smešten je na severnoj Egejskoj obali, na nešto manje od 800km od Srbije. Na samo 7km od Sarimsaklija nalazi se Ayvalik sa kojim je povezan mini busevima na svakih pola sata.

Turska izlazi na četiri mora: Sredozemno, Egejsko, Mramorno i Crno more, i kao takva predstavlja evropski centar razvoja letnjeg turizma.
Dužina plaže iznosi oko 15km, a sam grad je okružen malsinjacima, vinogradima i borovom šumom. Zbog karakteristika mirko klime ovog mesta, vlažnosti vazduha kao najbitnijom, Sarimsakli ima odlike vazdušne banje i preporučen je od strane Svetske zdravstvene organizacije za boravak turista sa disajnim problemima.

Smeštaj Sarimsakli Leto 2020!

Ovde postoji preko 100 hotela i veliki izbor apartmana, tačnije smeštaj za svačiji džep i ukus. Nekada malo ribarsko celo, danas puno hotela, sa prelepim šetalištem, divnim zalaskom sunca i veoma ljubaznim domaćinima.