noscript

Ikies Village – Nikiti – Leto 2019

od 75€ Najmanja moguća cena po osobi

Vila IKIES VILLAGE se nalaze u mirnom delu Nikitija, neposredno uz vilu PALM HOUSE sa kojom dele zajedničko dvorište i parking prostor. Od plaže i šetališta su udaljeni oko 150 metara. Raspolaže sa studijima tipa 1/3+1 smeštenim na visokom prizemlju i studiom tipa 1/4 koji se nalazi na drugom spratu vile.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Ikies Village Nikiti Leto

(za putnike koji koriste prevoz autobusom u organizaciji agencije):

1. dan: Sastanak putnika na dogovorenom mestu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Putovanje auto putem Beograd – Niš – Leskovac sa povremenim pauzama. Duža pauza u motelu “Predejane”. Nastavak putovanja preko Makedonije sa zaustavljanjem na granicama. Noćna vožnja.

2. do 12. dan: U prepodnevnim časovima dolazak na Halkidiki (Nikiti/Nea Kalikratia/Nea Flogita/Kalitea/Polihrono). U odabrani apartman/studio se može ući posle 14:00 h (lokalno vreme). Boravak na bazi izabrane usluge. Poslednjeg dana napuštanje apartmana do 09:00 h (lokalno vreme). U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja u povratku kroz Makedoniju i Srbiju istim putem.

13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Ikies Village Nikiti Leto

 

Sve cene iz tabele izražene su u EUR-ima za navedene periode korišćenja i date su po osobi za vansezonske ponude, a za glavnu sezonu iskazane su za najam apartmana. Plaćanje aranžmana se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan plaćanja. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili usled nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Aranžman se može platiti:

GOTOVINSKI – 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana

UPLATOM NA RAČUN agencije pod istim uslovima i popustima kao za gotovinsku uplatu

PLATNIM KARTICAMA – DINA , VISA, MASTER, MAESTRO, uz iste uslove kao kod gotovine osim kog aranžmana kod kojih važe

FIRST MINUTE i LAST MOMENT popusti. Za korisnike MasterCard Installment kartice Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 3 i 6 mesečnih rata bez kamate

ČEKOVIMA GRAĐANA – 30% prilikom rezervacije, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 10.12.2019. godine. Realizacija 10-tog, 20-tog i 30-tog dana u mesecu 

ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM – 30% prilikom rezervacije, a ostatak se deli na jednake mesečne rate uz dogovor sa agencijom o rokovima otplate i troškovima naknade za odloženo plaćanje. Obrazac administrativne zabrane formira agencija, a poslodavac je dužan da isti overi i obavlja uplate po dogovorenoj dinamici. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata

  • ARANŽMAN OBUHVATA:
  • paket aranžman – prevoz autobusom i smeštaj u terminima iz tabele u vansezoni
  • najam apartmana/studija u željenom terminu u glavnoj sezoni
  • korišćenje klima uređaja u vili
  • usluge pratioca grupe (za putnike koji putuju autobuskim prevozom) i usluge predstavnika agencije na destinaciji

 

  • ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  • prevoz (za putnike koji putuju u glavnoj sezoni u našoj organizaciji)
  • obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje (obezbeđuje agencija): – za lica starosti od 3 meseca do 17 godina – 704,00 din – za lica starosti od 18 do 70 godina – 1.408,00 din – za lica starosti od 71 do 83 godine – 2.675,00 din
  • individualne troškove
Dodatne Napomene

Napomene Vila Ikies Village Nikiti Leto

 

Opis Vile Ikies Vilage u studijima na visokom prizemlju se nalazi po jedan bračni krevet i krevet na sprat (normalnih dimenzija). Zahvaljujući takvoj strukturi smeštaja u studijima mogu boraviti tri, pa i četiri odrasle osobe ili porodica sa dvoje dece. Kuhinje se nalaze u ulaznom delu studija i poseduju svu opremu i pribor za pripremanje hrane. Kupatila su sa tuš kabinama. Svaki studio ima terasu sa garniturom za sedenje.

Studio tipa 1/4 se nalazi na drugom spratu vile. Opremljen je sa bračnim krevetom i dva singl ležaja postavljena u uglu ka terasi. Desno od ulaza se nalazi kuhinja opremljena osnovnom opremom za pripremanje hrane i ima okrugli sto za ručavanje. Frižider je ugradni a na terasi se nalazi još jedan frižider. Kupatilo je prostrano sa tuš kabinom. Na teasi se nalazi garnitura za sedenje i sa terase se pruža pogled ka zalivu. Ovaj studio je idealan za boravak porodica sa dva deteta.

Svi studiji u vili IKIES VILLAGE su potpuno renovirani a nameštaj i oprema su potpuno novi. Vila ima parking prostor, opremljena je televizorima, wi-fi i klima uređajima čije je korišćenje uračunato u cenu najma.

NAPOMENA:

u objektima gde postoji internet konekcija agencija ne može garantovati njen puni i stalni protok i brzinu

AUTOBUSKI PREVOZ:

Prevoz autobusima visoke turističke klase sa klimom i audio/video opremom. Raspored sedenja u autobusu određuje agencija zavisno od strukture putnika. Polazak iz Beograda dan uoči početka smene. Orijentaciono vreme polaska je 19:00 h sa parkinga preko puta OTC
Uz program važe opšti uslovi putovanja agencije TRANŠPED TOURS d.o.o

Mapa

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Nikiti Letovanje 2019!

Ako ste ljubitelj mesta sa dušom onda dobro došli u Nikiti, jedan od starijih gradova Grčke.  Ovo je idealno mesto za odmor koje pruža mnogo prirodnih bogatstava. Kako se sastoji iz starog i novog dela grada u njemu se meša duh prošlosti sa modernim. Dok je stari deo grada na brdu, novi i moderan je pri obali. Ne propustite da uživate na plaži uz modernu muziku a zatim posetite Muzej Folklora, u jednom danu! Iako ima supermarketa ne propustite da u petak odete na pijacu. Pijačnim danom upoznaćete dušu ljudi koji tamo žive, ali i kupiti neke od domaćih proizvoda i osetiti pravi duh Grčke.

Plaža za sve!

Veoma duga plaža koja krasi Nikiti pružiće svima uživanje. Postoji mirniji i “bučniji” deo plaže, uz plažu su restorani i kafei koji daju posebnu draž. Na ovoj peskovitoj plaži podjednako će uživati i deca i odrasli, i mladi i malo stariji. Ukoliko želite da promenite plažu vaša čula zadovoljiće obližnje plaže.

Apartmani Nikiti 2019!

Nećete spavati na plaži iako je predivna 🙂 ali hoćete blizu nje. Nikiti poseduje veliki broj smeštajnih kapaciteta uglavnom lociranih u blizini plaže. Mi vam možemo pomoći da za sebe izabereta pravi smeštaj od mnoštva u ovom divnom gradu. Vi mislite o pakovanju, a nama prepustite ostalo!