noscript

Vila Aleksandra – Nikiti – Leto 2019

od 78€ Najmanja moguća cena po osobi

Vila ALEKSANDRA – Nikiti

 

Vila Aleksandra je pogodna za porodice samalom decom. Nalazi se na svega 80m od plaže i izlazi na najlepši deo gde počinje uređeno šetalište.

Lokacija: vila se nalazi na 80m do mora, u mirnom delu Nikitija.

Cenovnik Program Putovanja

Program putovanja Vila Aleksandra Nikiti Leto


1. dan:
Novi Sad/Beograd– sastanak putnika na mestu polaska ( tačno vreme polaska znaće se dva dana pred put). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan–11./16 dan:
Nikiti/ Neos Marmaras/ Pefkohori/ Tasos/ Stavros/ Paralia/ Olympic Beach/ – dolazak, smeštaj u apartmane do 16h, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11./16. dan:
Nikiti/ Neos Marmaras/ Pefkohori/ Tasos/ Stavros/ Paralia/ Olympic Beach/ – izlazak iz apartmana u 9h, polazak autobusa u poslepodnevnim satima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12./17. dan:
– Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

Uslovi Plaćanja

Uslovi plaćanja Vila Aleksandra Nikiti Leto

 

Cene koje su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu Banca Intese, na dan uplate aranžmana. Cena koja je naznačena u katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora –reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude.
Napomene za cenovnik:

–  cena po osobi sa uključenim prevozom
–  dete koje nema sopstveni krevet plaća samo dinarski deo aranžmana ukoliko idu autobusom

–  ukoliko stranke idu sopstvenim prevozom cena se umanjuje od dinarskog dela, i za odrasle iznosi 1700 dinara, deca do 12 godina ne plaćaju dinarski deo.

–  ukoliko jedna osoba koristi apartman doplata je 70% na devizni deo aranžmana za smene u junu i septembru, u julu i avgustu min.2 pune cene

      – popusti za polaske iz Niša su: 500 dinara

Plaćanje se vrši na jedan od sledećih načina:

– pojedine vile imaju drugacije popuste, ispod svakog cenovnika pise aktuelni popust

– hotelski smeštaj ima posebne uslove plaćanja i popuste u zavisnosti od hotela do hotela

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:
– akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta

3. UPLATA NA RATE:
-akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da  ide samo devizni deo  aranžmana. Ostale usluge se plaćaju 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.12.2019. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod=jedan euro obračunava se na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intese.

4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA:
– akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali deo u ratama do decembra, bez uvećanja. Na rate može da  ide samo devizni deo  aranžmana. Rata se iskazuje u bodovima, jedan bod=jedan euro na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intese. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Za sindikate i preduzeća sa kojima imamo sklopljen ugovor mogućnost plaćanja do 15.03.2019.

5. PLATNIM KARTICAMA:
– dinacard, visa, visa electron, mastercard, maestro, american express, intesa frendi na 6 rata bez kamate

U cenu aranžmana je uračunato: 
– smeštaj u odabranim objektima na bazi  10 / 12- ili 15 noćenja
autobuski prevoz za 10 nocenja  za naznacene datume
– usluge pratioca grupe
– usluge predstavnika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato:
– putno zdravstveno osiguranje
održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu
– ostale nepomenute usluge

Dodatne Napomene

Napomene Vila Aleksandra Nikiti Leto

 

Smeštaj: studiji i apartmani za smeštaj 2 do 5 osoba, peta osoba može biti dete do 12godina pod uslovom da nema sopstvenikrevet, smešteni u nekoliko zgrada u prizemlju i na prvom spratu). Svi studiji/apartmani poseduju LCD TV, besplatan WI-FI internet ( Agencija ne moze garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slucaju nestanka interneta usled tehnickih problema Grckih operatera), kompletno opremljenu kuhinju, klima uređaj ( koriščenje uključenu u cenu ),  terase.
Apartman se sastoji od fizicki odvojene sobe za spavanje u kojoj se nalazi francuski lezaj, a u kuhinjskom delu se nalazi sofa na razvlacenje. Dok se u studiju sve nalazi u jednoj prostoriji.

Sadržaj: prostor za parkiranje kola, tuš u dvorištu.

Koordinate: 40°12’41.1″N 23°40’28.9″E

Program individualnog putovanja na zahtev klijenta:

Agencija vrši rezervaciju pojedinačnih usluga na zahtev klijenta, te u vezi sa time ne postoji program putovanja u skladu sa Zakonom o turizmu čl.56. Rezervacija hotela nije automaski i čvrsta rezervacija, dok ne stigne pozitivan ili negativan odgovor na upit. Procedura podrazumeva akontacionu uplatu kao po uslovima plaćanja, pre postavljanja upita. Odgovor na upit se čeka maksimalno 48h. Ukoliko dobijemo potvrdan odgovor, rezervacija je automaski fiksna i podleže Uslovima putovanja. Ukoliko dobijemo negativan odgovor, i ukoliko ne želite alternativu vraća Vam se uplaćen novac u celosti.

 *Ulazak u apartmane pri dolasku je do 16:00h.*
*Napuštanje apartmana poslednjeg dana do 09:00h.*

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja ASTRA travel

 

Mapa

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Nikiti Letovanje 2019!

Ako ste ljubitelj mesta sa dušom onda dobro došli u Nikiti, jedan od starijih gradova Grčke.  Ovo je idealno mesto za odmor koje pruža mnogo prirodnih bogatstava. Kako se sastoji iz starog i novog dela grada u njemu se meša duh prošlosti sa modernim. Dok je stari deo grada na brdu, novi i moderan je pri obali. Ne propustite da uživate na plaži uz modernu muziku a zatim posetite Muzej Folklora, u jednom danu! Iako ima supermarketa ne propustite da u petak odete na pijacu. Pijačnim danom upoznaćete dušu ljudi koji tamo žive, ali i kupiti neke od domaćih proizvoda i osetiti pravi duh Grčke.

Plaža za sve!

Veoma duga plaža koja krasi Nikiti pružiće svima uživanje. Postoji mirniji i “bučniji” deo plaže, uz plažu su restorani i kafei koji daju posebnu draž. Na ovoj peskovitoj plaži podjednako će uživati i deca i odrasli, i mladi i malo stariji. Ukoliko želite da promenite plažu vaša čula zadovoljiće obližnje plaže.

Apartmani Nikiti 2019!

Nećete spavati na plaži iako je predivna 🙂 ali hoćete blizu nje. Nikiti poseduje veliki broj smeštajnih kapaciteta uglavnom lociranih u blizini plaže. Mi vam možemo pomoći da za sebe izabereta pravi smeštaj od mnoštva u ovom divnom gradu. Vi mislite o pakovanju, a nama prepustite ostalo!