noscript

Vila Liana – Limenaria – Tasos

Ako ste ikada poželeli da letujete u u dobroj vili, novijeg datuma gradnje, malo sakrivenoj od gužve, sa dvorištem u kojem ima zidani roštilj, da uživate u hladu starih maslina na udobnim garniturama za sedenje onda je ova vila pravi izbor za vas. Vila se nalazi 500 m od nastrožijeg centra Limenarije i još 300 m od plaže. Vila je idealno polazište za one koje žele da osvajaju ostrvo u svim pravcima i uživaju u plažama Tasosa.
Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svaka smeštajna jedninica sadrži čajnu kuhinju, TWC, TV, WiFi, i klima uređaj čije korišćenje se plaća 5 eur dnevno. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Dva studija koriste dvorišni prostor kao terasu.

Dodatne Napomene

Ovaj objekat trenutno nije u ponudi, pogledajte ostale aranžmane na ostrvu Tasos

Mapa

Postavite Pitanje

Polja označena sa * su obavezna

Pošaljite pitanje ili rezervaciju putem forme, nakon čega će Vas naše kolege kontaktirati. Na sve upite odgovaramo u što kraćem roku. Ukoliko želite hitan odgovor uvek nas možete pozvati na gore prikazani broj.

Tasos – najsevernije ostrvo Grčke za letovanje 2020!

 

Tasos je najsevernije grčko ostrvo u Egejskom moru. Statistika kaže da se na Tasos vraća procentualno najveći broj turista koji ga jednom posete. Tasos se nalazi na 13km od kopnenog dela Grčke i do njega se stiže trajektom, koji isplovljava iz Keramotija, za nekih 40ak minuta udobne i zanimljive vožnje. Sa nekih 90ak km obima i 40ak km prečnika, ovo je idealna destinacija za sve koji vole aktivan odmor, menjanje plaža, istraživanje samog ostrva, vožnje gliserima, skuterima, biciklama, kolima… Poznat i kao Golden Island (Zlatno ostrvo) Grčke zbog nekadašnjih rudnika zlata koji su ovde postojali ili Green Island (Zeleno ostrvo) zbog ogromnog dela ostrva koji je prekriven šumama.

Šta izabrati za svoju destinaciju na Tasosu u 2020?

 

Najpopularnije destinacije Tasosa kod naših turista su: Limenas (glavni grad Tasosa), Limenaria, Potos, Skala Marion… Sva ova mesta imaju svoje prednosti i mane. Limenas je najveći grad i samim tim ima najviše sadržaja: barova, restorana, taverni, kafića, marketa…i, pored prosečne gradske plaže, dosta lepih plaža u svojoj okolini: Mermerna plaža na 6km,  Makriamos 2km, Golden beach, Paradise beach na 15km…
Sa druge strane ako želite miran, tih odmor, bez gužve ali sa prilično prosečnim plažama, zahteve može zadovoljiti Limenaria. Ovde postoje dve plaže, jedna u centralnom delu mesta ali prilično mala i druga duga oko 2km desno od centra Limenarije. Potos sa druge strane predstavlja pravi letnji turistički centar, gužva, muzika, peščana plaža sa postepenim ulaskom u more, barovi, taverne…

Galielo Tours preporučuje Tasos za vaše letovanje u Grčkoj u 2020!